Pogoji uporabe piškotkov

Kot številne druge družbe, podjetje AX elektronika doo uporablja »piškotke« za izboljšanje brskanja po naših spletnih straneh.
Piškotki so majhne datoteke, sestavljene iz niza črk in številk, ki jih na vaš računalnik namesti strežnik spletne strani. Piškotki omogočajo lastniku spletne strani, da razlikuje med posameznimi uporabniki. Piškotkov ni mogoče izvršiti kot kode, ali jih uporabiti za razpošiljanje virusov niti nam ne omogočajo dostopa do vašega trdega diska. Na vašem trdem disku ne moremo prebrati nobene informacije, tudi če tja namestimo piškotke.
Podatki, ki pridobljeni s pomočjo piškotkov na spletnih straneh podjetja AX elektronika doo, se lahko uporabljajo za različne namene, vključno z naslednjimi:
Nujno potrebni: ti piškotki so nujno potrebni zato, da se lahko gibljete po spletni strani in uporabljate njene funkcije, kot npr. dostopate do varnih področij spletne strani ali shranjujete izdelke v košarico.
Delovanje: ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, npr. katere strani obiskujejo najpogosteje in ali prejemajo obvestila o napakah. Te piškotke uporabljamo za izboljšanje delovanja spletne strani v bodočih verzijah.
Funkcionalnost: Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše izbire, kot npr. uporabniško ime, jezik ali regija, iz katere prihajate, in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo.
Ciljanje ali oglaševanje: Te piškotke uporabljamo z namenom, da vam pošiljamo vsebine, ki bolj ustrezajo vašim interesom.
Tretjim strankam ne dopuščamo oglaševanja na naši strani.
AX elektronika doo mora na podlagi zakona pridobiti vaše soglasje za vse piškotke, ki jih namestimo, razen za tiste, ki so »nujno potrebni«. AX elektronika doo vam tako poskuša olajšati upravljanje z različnimi tipi piškotkov, ki so na naših straneh namenjene uporabi v EU.
V primeru, da z namestitvijo piškotkov ne soglašate, vas opozarjamo, da ne boste mogli dostopati do delov spletne strani oziroma uporabljati vseh funkcij spletne strani.